وبلاگ

آرد بدون گلوتن
مقالات

آرد بدون گلوتن

آرد بدون گلوتن یکی از گزینه ‌های پرطرفدار در دنیای آشپزی و نانوایی است که به طور ویژه برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند

بیشتر بخوانید
نان سالم
مقالات

نان سالم

نان سالم و استفاده روزانه از آن، یکی از ارکان اصلی و مهم در داشتن یک زندگی سالم است. نان به عنوان یکی از پایه

بیشتر بخوانید
نگهداری مخمر
مقالات

نگهداری مخمر

نگهداری مخمر و روش های مختلف آن: مخمر یکی از مواد غذایی بسیار مفید و پرکاربرد است که در تهیه نان، خمیرهای شیرین، دسرها، محصولات

بیشتر بخوانید
آقای حافظ ابراهیم پور و صنعت آرد
اخبار

صنعت آرد ایران

آژیر قرمز در صنعت آرد ایران؛ نجات این صنعت حیاتی یا سقوط ؟ یادداشتي از حافظ ابراهيم پور؛ مدیرعامل کارخانجات آرد میلاد آذربایجان صنعت آرد

بیشتر بخوانید
آرد بادام
مقالات

آرد بادام

آرد بادام یکی از مواد غذایی سالم و خوش‌ طعم است که از بادام خام تهیه می‌ شود. این آرد به دلیل داشتن طعم لطیف

بیشتر بخوانید
آرد جو نان جو
مقالات

آرد جو

آرد جو یکی از منابع غنی و متنوعی است که می ‌تواند در تهیه‌ ی نان‌ های سالم و خوشمزه به کار رود. این نوع

بیشتر بخوانید
آرد پشمک
مقالات

آرد پشمک

آرد پشمک، ماده ‌ای جادویی است که در تولید پشمک که یک شیرینی سبک و پفی است، نقش دارد. این آرد، خود نرمی و سبکی

بیشتر بخوانید
کیفیت آرد
مقالات

کیفیت آرد

کیفیت آرد یکی از مسائل اساسی مورد توجه در صنایع غذایی  است که تأثیر مستقیمی بر کیفیت محصول خروجی و همچنین سلامت مصرف‌ کننده دارد.

بیشتر بخوانید

جستجو

دسته بندی ها

دسته‌ها