انواع نان در سراسر جهان و بررسی چند مورد از آن ها به صورت اجمالی با استفاده از انواع آردها در این مقاله
سعی شده است درباره برخی از بهترین انواع نان ها بیشتر بدانید. نان یک گزینه خوشمزه دلچسب و همه کاره است که بدون توجه به زمان و در طول روز همیشه یک گزینه عالی به شمار می رود.
شما می توانید همیشه از نان در وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام استفاده کنید، بنابراین می توانید چند دستورالعمل ساده و مختلف را از انواع نان ها بدانید و بتوانید از آنها در طول روز یا در مناسبت های مختلف بهره مند شوید.
۱.نان باگت: Baguette
باگت یکی از انواع نان هایی است که با پوسته ترد طبخ میشود، پس اگر شما نان خود را با پوسته ترد دوست دارید باگت گزینه مناسبی برای شما است این نان فرانسوی با پوسته ترد، داخلی نرم و جویدنی دارد و از چهار ماده ساده درست میشود: آرد، آب، مخمر و نمک. فقط به مقدار کمی زمان و تلاش نیاز دارد.
۲.نان پیتا: Pita Bread
نان پیتا یک نان اصلی یونانی است که از گندم درست میشود و برای درست کردن آن باید به طور مناسب و صحیح ورز داده شود.
۳.نان سیاباتا: Ciabatta Bread
این نان همتای ایتالیایی نان باگت است و از بیرون به صورت ترد و از داخل کاملاً لطیف و جویدنی است. نان سیاباتا مانند باگت دراز است اما کمی پهن تر. از دیگر تفاوت های آن داشتن سوراخ های هوای بزرگ در خمیر است که باعث بهتر جویده شدن آن می شود.
۴.روتی کانایی: Roti Canai
روتی کانای یک نان مسطح از جنوب هند به شمار می آید که طعم و قیافه آن به صورت ترد، پوسته پوسته و کره ای است. با اینکه این نان یک نان هندی به شمار میآید در کشور مالزی نیز بسیار محبوب است.
۵.نان (naan):
این مورد یکی دیگر از نان های بسیار معروف هندی است که به صورت نرم و پف کرده مورد استفاده قرار می گیرد. این نان به صورت سنتی در تنور پخته می شود، در تنوری که سفالی، استوانه ای و بزرگ است.
6.نان بریوش: Brioche Bread
نان بریوش یک نان فرانسوی، کره ای، طلایی و پف کرده است که تقریباً در دهان آب می شود. این نان بافت و رنگ طلایی خود را با استفاده از مقدار زیادی کره و تخم مرغ به دست می آورد، هم چنین برای تهیه ساندویچ یک نان عالی به شمار می آید.
۷.نان چند دانه نرم: Soft Multigrain Bread
این نان به صورت نرم و پف دار و خوشمزه تهیه می شود. طعم بافتی مشابه با نان سفید دارد اما از نان سفید ۱۰ برابر سالم تر است.
۸.پاراتا: Paratha
این نان با اینکه شبیه به نان های دیگر است اما پوسته پوسته تر بوده بنابراین خوشمزه نیز هست. برای درست کردن این نان، خمیر را چندین بار با روغن گرد می کنیم که این امر باعث ایجاد لایه های متعددی شده و نان را پوسته پوسته و کره ای میکند.
۹.نان چاودار: Rye Bread
نان چاودار یک نان لطیف و خرد شده است که برای ساندویچ ها و پنیرهای کبابی بسیار مناسب است. چیزی که این نان را با دیگر نان ها متمایز میکند رنگ قهوه ای تیره و طعم شیرین آن است. همه این موارد به لطف آرد چاودار و پودر کاکائو به دست میآید.
۱۰.نان خمیر مایه بدون ورز: No-Knead Sourdough Bread
نان خمیر ترش از این لحاظ بسیار خاص است که برای تهیه و درست کردن آن به جای مخمر تجاری از یک استارتر خمیر ترش استفاده می شود.
استارتر خمیر ترش مانند مخمر وحشی است که از تخمیر آرد و آب حاصل می شود. این تخمیر حدود ۵ الی ۸ روز زمان می برد اما ارزش صبر کردن دارد.
۱۱.نان گندم کامل: Whole Wheat Bread
این نان، خوشمزه، مغذی و راحت تر از چیزی که فکر میکنید درست می شود، فقط برای درست کردن آن به ۵ ماده ساده نیاز داریم حتی نیازی به ورز دادن هم نیست.
فقط کافیست مواد را با هم مخلوط کنید تا به شکل خمیر درآید و بعد از آن ۲۰ دقیقه منتظر بمانید و سپس فر را برای پخت آن آماده کنید.
۱۲.نان سفید: White Bread
نان سفید، بلند، کرکی و لطیف است و بسیار ساده تهیه می شود. در تهیه این نان از آرد سفید تصفیه شده استفاده می شود که جوانه و سبوس دانه آن گرفته شده است.