آرد سالم

آرد سالم

آرد سالم و معرفی 5 مورد از سالم ترین نوع آردها برای استفاده

باید در نظر داشت که نمیتوان آردی را جایگزین آرد همه منظوره، آرد کامل یا غیره دانست. این نکته حائز اهمیت است که هر کدام به نوبه ی خود برای پخت نان، غلیظ کردن سس، سرخ کردن و سایر موارد میتواند مناسب باشد اما در این مقاله میکوشیم تا از میان آنها به چند مورد از محبوب ترین و سالم ترینشان اشاره کنیم، علاوه بر آن به نحوه ی استفاده از آن ها برای دستیابی به نتیجه ای رضایت بخش اشاره شده است.

هم چنین شما میتوانید برای دسترسی به انواع مختلف آردها به صفحه محصولات آرد میلاد مراجعه کنید.

  • آرد بادام

آرد بادام اصولا از بادام های کامل که پوست آن ها گرفته شده تهیه و به صورت ریز آسیاب میشوند.

در حالی که پودر بادام از آسیاب کردن بادام با پوست سالم ایجاد شده و به صورت درشت آسیاب میشود. به طور کلی میتوان هر دو را به جای یکدیگر مصرف کرد به جز مواردی که استثنا در دستور غذایی خاص، به نوع آن اشاره شده باشد.

این آرد سرشار از چربی‌ های مفید برای بدن و قلب است و در مقایسه با آرد همه منظوره، پروتئین ۲ برابری و فیبر ۳ برابری دارد و یک گزینه عالی برای نانوایی‌ های آگاه به کربوهیدرات و برای کسانی که از گلوتون اجتناب می‌کنند است.

آرد بادام آجیلی، می ‌تواند عمق رطوبت، لطافت و طعم خاصی را به محصولات پخته شده اضافه کند اما به دلیل اینکه بافت و قابلیت اتصال ضعیفی دارد نباید آن را جایگزین آرد گندم یا آرد کامل کرد. برای استفاده از این آرد می ‌توان به ازای هر فنجان آرد گندم، یک سوم فنجان آرد بادام اضافه کرد.

برای مواد غذایی غیر مخمر مانند کیک، کلوچه می ‌توان آرد بادام را تا یک چهارم آرد موجود در دستور العمل غذایی آن ها جایگزین کرد.

  • آرد نارگیل

آرد نارگیل نیز از گوشت نارگیل خشک شده که به صورت ریز آسیاب می ‌شود تهیه و طعم غنی، آجیلی ولطیفی را ارائه می ‌دهد. این آرد با آرد بادام از نظر محتوای چربی قابل مقایسه است اما باز آن را نمی ‌توان به جای آرد کامل یا آرد گندم مورد استفاده قرار داد. در اصل زمانی که با آردهای دیگر به عنوان بخشی از مخلوط خمیر جفت شود بهترین عملکرد را دارد.

از ویژگی های بارز آرد نارگیل نسبت به سایر آردها میتوان به جذب مایع بالای آن اشاره کرد. برای جبران نیز میتوانید مقدار مایع در دستور پخت را افزایش دهید یا از تعداد تخم مرغ بیشتری استفاده کنید.

هم چنین برای استفاده از این قابلیت بالای جذب مایع آرد نارگیل میتوانید از آن برای دستورالعمل های مواد غذایی ترد مانند سرخ کردنی ها و پنکیک ها، استفاده کنید.

علاوه بر آن این آرد میتواند جایگزین آرد سوخاری در پخت میگو یا ماهی های سفید ترد باشد.

  • آرد سبوس دار

آرد گندم کامل بسیار دلچسب ‌تر و لذیذ تر از آرد همه منظور است و محصولات پخته شده با آن متراکم‌ تر و طعم قوی ‌تری دارند. آرد گندم کامل از گندم حاوی سبوس مغذی و جوانه دست نخورده آن، تهیه می ‌شود و سرشار از فیبر و ریز مغذی‌ های ضروری مانند ویتامین ب ۶ منیزیم و آهن است.

به دلیل تفاوت ‌هایی که در بافت و طعم آرد گندم کامل در مقایسه با آرد همه منظوره دارد نمی ‌توان همیشه آنها را جایگزین هم استفاده کرد. به طور کلی باید گفت دو آرد سبوس داری که به خوبی با هم جایگزین می‌ شوند آرد گندم کامل سفید و آرد قنادی گندم کامل هستند.

آرد گندم کامل سفید از آسیاب شدن گندم سفید و سفت ایجاد می‌ شود که رنگ روشن‌ تر و طعم ملایم ‌تری دارد، از طرفی تمام فواید غلات کامل را دارا می ‌باشد.

آرد قنادی سبوس ‌دار نیز از گندم سفید نرم تهیه می ‌شود و بسیار ریز آسیاب شده و گلوتون کمتری دارد.

در حالی که این آرد برای همه محصولات ایده‌ آل نیست اما برای شیرینی ‌هایی که کاملاً لطیف هستند مورد استفاده قرار میگیرد.

  • آرد جو دوسر

آرد جو دو سر از آسیاب کردن جو تهیه و تولید می شود و به محصولات پخته شده شیرینی و طعم خاصی را برای جویدن ارائه می دهد. این آرد سبوس دار از مقادیر مناسبی پروتئین و فیبر تشکیل شده است و میتواند تا 20 درصد به جای آرد گندم در دستورالعمل های غذایی مورد استفاده قرار بگیرد. همچنین آرد جو دو سر یکی از ساده ترین نوع آردهایی است که میتوانید در خانه آن را تهیه کنید.

این آرد یک گزینه عالی و مناسب برای تهیه انواع کلوچه ها و نان های سریع الپخت است که میتوانید از آن استفاده کنید.

  • آرد نخودچی

آرد نخودچی نیز از آسیاب و پودر کردن نخود خشک به دست می آید که با داشتن مواد مغذی و بسیار خوبی که دارد در مقایسه با آرد همه منظوره حدود دو برابر پروتئین و پنج برابر فیبر بیشتری دارد.

از ویژگی های بارز این آرد میتوان به قابلیت اتصال بالای آن که باعث ایجاد بافتی محکم برای نان ها و انواع کلوچه ها است، اشاره کرد. از طرفی این آرد میتواند یک گزینه ی عالی برای مواد غذایی ترد و سرخ کردنی باشد.

و در پایان

تمامی آردهای سبوس دار و چه آنهایی که میتوان به عنوان جایگزین  به جای هم استفاده کرد، دنیایی از طعم ها و بافت ها را به ما ارائه می دهند که ارزش کاوش در آن ها را دارد مخصوصا در کنار انتخاب های گسترده ای که در فروشگاه ها برای انواع آرد ها وجود دارد. در هر حال بهتر از هرازگاهی از این آردها استفاده کنید تا بتوانید از پروتئین، فیبر و مواد مغذی موجود در هر کدام از آن ها بهره مند شوید.

اشتراک گذاری

کاربر گرامی اگر از محتوا موجود در این صفحه خوشتان آمده است می توانید توسط دکمه های زیر آن را با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در linkedin
لینکداین
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *