آرد سوخاری

آرد سوخاری

آرد سوخاری می تواند تازه یا خشک، ریز، درشت یا «پانکو» باشد. دستور العمل ها معمولاً مشخص می کنند که از کدام نوع از این آرد در پخت غذاهای خود استفاده کنید. این آرد را می توان با انواع مختلف نان نیز درست کرد، اما برای ترد بودن، از نانی استفاده کرد که کاملاً تازه نیست، زیرا همچنان رطوبت زیادی در آن وجود دارد و خرده های آن به هم می چسبد.

آرد سوخاری تازه، خشک نشده و بافت نرمی دارد و وقتی در مایع غذای مورد نظر خیسانده می شوند جاذب هستند و متورم می شوند، بنابراین از آنها برای حجم دادن به دستور العمل هایی مانند تارت تریکول، برای عمل کردن به عنوان چسب در کوفته یا سرخ کردن با سایر مواد برای جذب طعم آنها در تاپینگ های کمی ترد استفاده می شود. هم چنین میتوان از این آرد در ماده اصلی سس نان استفاده کرد.

آرد سوخاری خشک شده اغلب خوب است و برای موادی مانند ماهی، تخم‌ مرغ و غیره قبل از سرخ‌کردن عمیق استفاده می ‌شود، یا روی گراتن ‌ها پاشیده می شود تا هم روغن گرفته شود و هم رویه ‌ای ترد ایجاد کند.

آرد سوخاری پانکو بسیار پوسته پوسته تر و لطیف تر از آرد سوخاری معمولی است. با نان سفید مرغوب درست می ‌شود که خشک است و وقتی سرخ می ‌شود غذای نهایی را خیلی ترد می کند. در منشأ آسیایی این آرد برای غذاهایی مانند کاتسو استفاده می شود، اما اکنون به طور گسترده در آشپزی غربی نیز استفاده از آن استفاده می شود.

 

روش های ساده و خانگی برای تهیه آرد سوخاری

آرد سوخاری خشک را می‌ توان با له کردن تکه‌ های نان خشک و غلتاندن وردنه روی تکه ‌ها، درست کرد. برای این کار می توانید آنها را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید تا مانع از پخش و پراکنده شدن نان های خشک شوید.

هم چنین آرد سوخاری تازه را می توان با بریدن پوسته نان و سپس رنده کردن نان روی یک رنده درشت درست کرد.

 

 

می توانید آرد را روی اجاق گاز، فر یا مایکروویو برشته کنید تا زمانی که آرد قهوه ای طلایی شود و طعم آرد خام از بین برود. هر چه رنگ آرد برشته شده تیره تر باشد، طعم آن نیز بیشتر است. آرد برشته شده نیز بافتی نرم و مخملی به غذاها می بخشد. انواع مختلفی از آرد از فرآیند برشته کردن سود می برند، از جمله آرد همه منظوره، آرد گندم کامل، آرد غلات کامل و آرد بدون گلوتن.

دلایل اضافی برای برشته کردن آرد شامل انجام اقدامات خوب ایمنی مواد غذایی است. آرد از نظر فنی یک ماده خام است و حرارت دادن آرد خام هر گونه باکتری را که ممکن است روی آن باشد از بین می برد و از پخش شدن آن جلوگیری می کند.

از این آرد نیز به عنوان آرد سوخاری در انواع پخت و پز میتوان استفاده کرد.

  • برای ایجاد آرد سوخاری در مایکروویو، فر و اجاق گاز میتوانید به صورت زیر عمل کنید:

درست کردن آرد سوخاری به صورت های زیر فقط چند دقیقه طول می‌کشد و می ‌تواند یک ماده اولیه خوب باشد. در اینجا سه روش مختلف برای برشته کردن آرد وجود دارد:

در مایکروویو: در یک کاسه بزرگ قابل استفاده در مایکروویو یا در یک بشقاب بزرگ، یک فنجان آرد را در یک لایه صاف بمالید. آرد را با سی ثانیه در مایکروویو قرار دهید و در هر مرحله آن را با چنگال مخلوط کنید. مایکروویو را تا زمانی که آرد به 165 درجه فارنهایت برسد ادامه دهید، که حدود پنج دقیقه طول می کشد.

در فر: فر یا توستر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورقه پخت را با کاغذ روغنی بپوشانید و روی آن دو فنجان آرد (یا یک فنجان برای قالب توستر فر) بریزید. تابه را تکان دهید تا آرد یک لایه یکنواخت شود. آرد را حدود پنج دقیقه بپزید. قبل از استفاده بگذارید به دمای اتاق برسد.

روی اجاق گاز: یک فنجان آرد را به یک تابه خشک روی اجاق گاز اضافه کنید. تابه را تکان دهید تا مطمئن شوید که آرد یک لایه است. آرد را روی حرارت متوسط حدود پنج دقیقه بپزید و مدام هم بزنید.

 

 

از کاربردهای آرد سوخاری

بسیاری از دستور العمل های کوکی ها و سایر خوراکی های شیرین نیاز به آرد دارند، اما می توانید به جای آن از این آرد  استفاده کنید. سعی کنید آرد سوخاری را با انواع غذاهای زیر جایگزین کنید:

  1. براونی: آرد برشته شده طعمی غنی را به براونی ها اضافه می کند و مکمل پودر کاکائو، شکر قهوه ای و کره ذوب شده است. هم چنین باعث می شود خرده براونی ها سبک تر و نرم تر شود.
  2. کوکی ها: کوکی های چیپسی شکلاتی، کلوچه های نان و شیرینی های شکری همگی می توانند از آرد سوخاری سود ببرند. کوکی ها با آرد سوخاری طعم عمیق تری خواهند داشت و آرد برشته شده به نشان دادن طعم های دیگر مانند کره قهوه ای یا شکر قهوه ای کمک می کند.
  3. خمیر کوکی خوراکی: خوردن خمیر شیرینی خام بی خطر است مگر اینکه حاوی مواد غیر خام باشد. برای خمیر شیرینی خوراکی، دستوری را انتخاب کنید که تخم مرغ، آرد خام یا هر ماده خام دیگری را که خطری برای سلامتی به همراه دارد حذف کند و از آرد سرخ شده استفاده کنید.
  4. خمیر پیتزا: افزودن آرد برشته شده به خمیر پیتزا به ایجاد مجدد طعم پوسته پیتزای پخته شده در فر کمک می کند. همچنین بافت نرمی به خمیر پیتزا می دهد.

 

حال چگونه خرده نان های خانگی خود را ذخیره کنم؟

از آنجایی که خرده نان هایی که از ابتدا تهیه می شوند ممکن است حاوی مقدار کمی رطوبت باشند، بهتر است آن ها را در فریزر نگهداری کنید.

اگر در انبار نگهداری شود، رطوبت می تواند کپک ایجاد کند که می تواند به سرعت رشد کند. با نگهداری آن ها در ظرف دربسته در فریزر، آرد سوخاری مدت بیشتری تازه می ماند.

آرد سوخاری منجمد به دلیل کوچک بودن به سرعت آب می شود. زمان بسیار کمی برای یخ زدایی آنها لازم است، بنابراین فقط در صورت نیاز آنها را در دستور العمل های خود قرار دهید.

خرده نان  و آرد سوخاری تا 1 ماه به خوبی در فریزر نگهداری می شود.

مطمئن شوید که نان شما خشک است اما سفت نیست.

آرد سوخاری را می توان تقریباً از هر نوع نانی تهیه کرد.

با استفاده از نان بدون گلوتن می توانید خرده نان بدون گلوتن درست کنید.

شما هم چنین می توانید نان را در غذاساز خرد کنید، اما از آنجایی که میتوان آرد سوخاری را در بسته های کوچک و در طول زمان های مختلف ایجاد کرد، استفاده از وردنه برای خرد کردن نان برشته آسان تر است. اگر از غذاساز استفاده می کنید، نان برشته شده و سایر مواد را در پایه غذاساز بریزید و آنقدر بپزید تا به غلظت دلخواه برسد.

اشتراک گذاری

کاربر گرامی اگر از محتوا موجود در این صفحه خوشتان آمده است می توانید توسط دکمه های زیر آن را با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در linkedin
لینکداین
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *