تولید آرد و نان کامل در استان آذربایجان شرقی به زودی شروع میشود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان آذربایجان شرقی از تولید استارت تولید آرد و نان کامل در این استان خبر داد و بیان کرد که تولید به زودی استارت خواهد خورد.
طبق گزارشات خبرگزاری های مختلفُ طی بازدید آقای علیرضا شاهدی از کارخانجات آرد میلاد آذربایجان در مورخه 22/05/1403 بیان کرد: بخشنامه تولید نان و آرد کامل به کلیه استان ها ابلاغ شده است و مراحل اولیه آن در دست اجراست.
ایشان بیان کردند: کارگروه مربوط به تولید آرد کامل در استان آذربایجان شرقی تشکیل شده است که ریاست آن استاندار محترم و دبیرخانه این کار گروه دانشگاه علوم پزشکی است. پس از مشخص شدن قیمت آرد کامل، تولید آرد کامل در کارخانجات انجام شده و نانوایان نیز برای پخت نان کامل اقدام می کنند.
مدیرعامل و رئیس هیئت مدیره کارخانجات آرد میلاد نیز در جمع خبرنگاران در مورد آرد کامل بیان کردند: آرد کامل آردی است که همه سبوس، مواد سلولزی، ویتامین ها، جوانه گندم و مواد غذایی موجود در آن حفظ می شود.
آقای حافظ ابراهیم پور در ادامه صحبت های خود افزود: پیرو دستورالعمل ها و بخشنامه های ابلاغی و سیاستگذاری های کلانی که در کشور در خصوص آرد کامل وجود دارد، ما آمادگی داریم تا این نوع آرد را تولید کنیم.
ایشان با اشاره به ظرفیت اسمی کارخانجات آرد میلاد که در حدود یکصد و بیست هزار تن در سال است ادامه داد: این کارخانه دارای آخرین تجهیزات و تکنولوژی روز دنیا و نیروی انسانی متخصص است و برای تولید آرد کامل دارای زیرساخت های مورد نیاز است.
ریاست اداره بهبود تولیدات گیاهی جهادکشاورزی شهرستان مرند نیز در جمع خبرنگاران بیان کرد: برای اینکه آرد کامل تولید کنیم باید در مزرعه به گندمی که تولید می شود توجه شود تا از کیفیت خوبی برخوردار باشد.
مریم فرزانیان افزود: تغذیه، نوع رقم، محلول پاشی، آبیاری مناسب، عناصر ماکرو و میکرو ، شرایط آب و هوایی، تغذیه کودهای پایه و استفاده به موقع از کود سرک از عوامل موثر در کیفیت گندم هستند و باید به این عوامل توجه شود تا آرد نیز کیفیت بالاتری داشته باشد.