بیسکویت جو

بیسکویت جو از ترکیب اصلی و اساسی خود یعنی آرد جو تشکیل میشود. قبل از آن که در مورد این بیسکویت و خواص آن صحبت کنیم ابتدا به طور مختصر در مورد گیاه جو و ویژگی های آن می پردازیم.

جو غله ای یک ساله از خانواده گندمیان است و به صورت خوشه رشد می کند. شکل ظاهری آن نزدیک به گندم است.

این گیاه جزو یکی از قدیمی ترین و اولین غلات هایی است که توسط انسان کشت می شده، شواهد گوناگونی نیز از کشت این گیاه در حدود 10.000 سال قبل را نشان میدهد که بیشتر در اوراسیا کشت می شده است.

همان طور که در مقالات قبلی به انواع آردها اشاره شده است، بیسکویت را میتوان از انواع مختلف آردها تهیه کرد.

یکی از انواع خوشمزه این بیسکویت ها، تهیه شده با آرد جو می باشد.

برای تهیه این بیسکویت از ترکیب آرد جو به همراه سبوس گندم، پودر قند یا شکر، شیر و طعم دهنده های مختلفی مانند شوید، زیره و غیره استفاده میشود.

در ادامه مطلب به تعدادی از خواص بیسکویت جو می پردازیم.

خواص و فواید بیسکویت جو بسیار زیاد و قابل توجه است، تا جایی که اکثر متخصصان تغذیه به افزودن این ماده غذایی به رژیم افراد تاکید می‌کنند.

یکی از خواص مفید و مورد توجه استفاده از بیسکویت‌ های رژیمی جو در سلامتی قلب حائز اهمیت است، این بیسکویت‌ های رژیمی، باعث پیشگیری از دیابت در افراد می‌ شوند، از طرفی مصرف آن ها باعث کنترل و کاهش کلسترول در بدن شده و همه این‌ موارد به طور کلی در سلامت قلب موثراند.

از طرف دیگر در ساختار جو، مقدار بالایی فیبر محلول وجود دارد که این فیبر باعث کاهش کلسترول بد در خون می‌ شود.

در ساختار جو، مقدار زیادی آنتی‌ اکسیدان وجود دارد و همین امر باعث شناخته شدن این غله به عنوان یک ماده ضد سرطان شده و مورد توجه افراد قرار می گیرد.

در جو مقدار زیادی ویتامین ب و کلروفیل دیده می ‌شود که این دو ماده تاثیر زیادی در سمزدایی بدن و مبارزه با توده ‌های سرطانی دارند.

افرادی هم که به طور مداوم در رژیم غذایی خود از بیسکویت جو استفاده می‌کنند به ندرت دچار دیر هضم شدن غذا و یبوست میشوند، این موضوع ارتباط مستقیمی با فیبر موجود در ساختار جو دارد.

جو تنها ماده غذایی است که در ساختار خود، مقدار زیادی فیبر دارد و در صورتی که با سبوس ترکیب شود، خواص آن در بهبود گوارش و هضم غذا چند برابر خواهد شد. در اکثر مواقع به همین دلیل است که از طعم دهنده‌ هایی مانند کنجد، شوید، زیره و سیاهدانه در آن استفاده می‌کنند تا از این طریق بتوانند خواص آن را چند برابر کنند.

به طور کلی جو حاوی:

منگنز، فسفر، فولات، ویتامین B5، روی، آهن، ویتامین B1، منیزیوم، اسیدهای چرب و مواد معدنی است.

با اینکه فواید و ویژگی های بیسکویت جو به گونه ای است که همه افراد میتوانند آن را در رژیم غذایی خود جای دهند، افرادی نیز وجود دارند که خوردن این بیسکویت به آنها به مراتب بیشتری توصیه میشود.

خوردن بیسکویت جو برای ورزشکاران (که میزان کالری دریافتی برایشان حائز اهمیت است)، زنان باردار و کودکان، بیشتر از دیگران، به دلیل داشتن مواد معدنی و بسیار مفید در خود، توصیه می شود.

در حالت کلی جو، علاوه بر افزایش سلامتی پوست و مو، یک میان وعده عالی برای احساس سیری در شماست و توانایی افزایش و تامین سلامتی بدن را دارد.

اشتراک گذاری

کاربر گرامی اگر از محتوا موجود در این صفحه خوشتان آمده است می توانید توسط دکمه های زیر آن را با دوستان خود در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

اشتراک گذاری در facebook
فیسبوک
اشتراک گذاری در twitter
توئیتر
اشتراک گذاری در linkedin
لینکداین
اشتراک گذاری در whatsapp
واتساپ
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *